Hyppää sisältöön

Lahden lyseon avoimet ovet torstaina 11.1.2024 kello 18

Esittelemme Lahden lyseota hakijoille ja vanhemmille torstaina 11.1.2024 kello 18.00. Jos et pääse paikalle, voit osallistua etätilaisuuteen Teamsissä samana iltana kello 18.30.

Ohjelma
kello 18.00: yhteinen tilaisuus liikuntasalissa (B-osan pohjakerros, tutorit ohjeistamassa oikeaan paikkaan)
kello 18.30: LUMATE-linjan, urheilulinjan ja liikuntapainotteisen linjan esittelyt omissa tiloissaan
kello 18.30 alkaen tutorien johdolla tutustumiskierrokset oppiainepysäkkeineen

Etätilaisuus Teamsissä
kello 18.30: (Teams-linkki poistettu). Paikalla rehtori, opinto-ohjaaja, lukion opiskelija ja matematiikan opettaja kertomassa lukio-opiskelusta sekä vastaamassa kysymyksiin. Kamerasi ja mikrofonisi on suljettu. Kysymyksiä voi esittää chatissa. Materiaalit päivittyvät uutisen loppuun.

Auton voi pysäköidä lyseon yläpihan pysäköintipaikoille. Lähellä sijaitsevat myös Kartanon pysäköintihalli ja Lahden Toriparkki.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Lahden lyseoon!

Tästä pääset tutustumaan Lahden lyseon Hakijalle-sivuihin

Etätilaisuuden materiaalit

Etätilaisuutta ei tallenneta. Alle linkitetään aineistot, joihin voi tutustua myös jälkikäteen.

 • Tervetuloa Lahden lyseon etäesittelytilaisuuteen (Teams-linkki poistettu). Alussa rehtori Tero Matkaniemen tervehdys. Sen jälkeen tutor Sofia ja opinto-ohjaaja Katja Kauppi kertovat lukio-opiskelusta. Lopuksi matematiikan opettaja Mikko Lahti kertoo matematiikan opiskelusta lukiossa. Esittelyn aikana voit esittää kysymyksiä Teamsin chatin (keskustelun) kautta. Kamerasi ja mikrofonisi on suljettu.

  Kannattaa tutustua alla jaettuihin materiaaleihin. Lisätietoja voit kysyä opinto-ohjaajilta ja linjojen koordinaattoreilta. Yhteystiedot löytyvät Hakuohjeista.

 • Lumate-linjasta ei ole erikseen etäesittelyä. Kannattaa tutustua LUMATE-linjan sivuihin. Lisätietoja saat tarvittaessa LUMATE-linjan koordinaattori Johanna Joensuulta ja opinto-ohjaajilta. Yhteystiedot ja LUMATE-linjan esittelyvideot löydät LUMATE-linjan hakuohjeiden lopusta. Sivulla on myös linkki linjan Prezi-esittelyyn.

 • Tervetuloa kuuntelemaan urheilulukiokoordinaattori Ari Jaakkolan esitystä urheilulukiosta ja urheilulinjalle hakemisesta.

  Kuuntele ja katso TÄSTÄ LINKISTÄ

  Hakuohjeet ja Ari Jaakkolan yhteystiedot lisätietoja varten ovat Urheilulinjan hakuohjeet -sivulla.

 • Opintopolussa Lahden lyseon yleislinjalle hakeneet voivat halutessaan valita liikuntapainotuksen ilmoittamalla sen sähköisessä ainevalintakyselyssä, joka lähetetään kesäkuussa valinnan tulosten julkaisemisen jälkeen Lahden lyseoon valittujen sähköpostiin.

  Pääset liikuntapainotteisen linjan esittelyyn TÄSTÄ LINKISTÄ (YouTube, videon kesto noin 9 minuuttia)

  Lisätietoja antavat liikuntapainotteisen linjan koordinaattorit Maija Halmetniemi ja Petri Kurki. Yhteystiedot löydät Hakuohjeista.

Tervetuloa Lahden lyseoon!

Ohita upotus