Hyppää sisältöön

Avoimet ovet torstaina 12.1.2023 kello 18

Lahden lyseon avoimet ovet järjestetään torstaina 12.1.2023 kello 18. Toivotamme tervetulleiksi tilaisuuteen peruskoulun 9.-luokkalaiset huoltajineen.

Etäesittely järjestetään kello 18.30 Teamsissä.

Opiskelijakunnan hallitus pitää kanttiinia kello 17.15 alkaen B-ruokalassa huoneensa ovella / biljardipöydän edessä. Myynnissä pientä suolaista ja makeaa, kahvia ja limua. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja MobilePay.

Etätilaisuuden ohjelma

TÄSTÄ LINKISTÄ pääset Teamsiin (kysymykset chatin kautta, kuvat ja mikrofoni eivät ole käytössä osallistujilla). Etätilaisuutta ei tallenneta. Alle linkitettyihin tallenteisiin ja materiaaleihin voit tutustua myös jälkikäteen.

 • Tervetuloa Lahden lyseon etäesittelytilaisuuteen. Alussa rehtori Tero Matkaniemen tervehdys. Sen jälkeen tutorit Ronja ja Laura sekä opinto-ohjaaja Katja Kauppi kertovat lukio-opiskelusta. Lopuksi matematiikan opettaja Mikko Lahti kertoo matematiikan opiskelusta lukiossa. Esittelyn aikana voit esittää kysymyksiä Teamsin chatin (keskustelun) kautta. Kamerasi ja mikrofonisi on suljettu.

  Kannattaa tutustua alla jaettuihin materiaaleihin. Lisätietoja voit kysyä opinto-ohjaajilta ja linjojen koordinaattoreilta. Yhteystiedot löytyvät Hakuohjeista.

 • Lumate-linjasta ei ole erikseen etäesittelyä. Kannattaa tutustua LUMATE-linjan sivuihin. Lisätietoja saat tarvittaessa LUMATE-linjan koordinaattori Reetta Kariolalta ja opinto-ohjaajilta. Yhteystiedot ja LUMATE-linjan esittelyvideot löydät LUMATE-linjan hakuohjeiden lopusta. Sivulla on myös linkki linjan Prezi-esittelyyn.

   

 • Tervetuloa kuuntelemaan urheilulukiokoordinaattori Ari Jaakkolan esitystä urheilulukiosta ja urheilulinjalle hakemisesta.

  Kuuntele ja katso TÄSTÄ LINKISTÄ (PowerPoint-tallenne)

  Klikkaa ensin yläreunasta ”diaesitys” ja sen jälkeen vasemmalta ”alusta” niin saat esitykseen Arin äänen mukaan.

  Hakuohjeet ja Ari Jaakkolan yhteystiedot lisätietoja varten löydät Urheilulinjan hakuohjeet -sivulta.

   

 • Opintopolussa Lahden lyseon yleislinjalle hakevat voivat halutessaan valita liikuntapainotuksen ilmoittamalla sen Lahden kaupungin sähköisessä ainevalintakortissa.

  Pääset liikuntapainotteisen linjan esittelyyn TÄSTÄ LINKISTÄ (YouTube)

  Lisätietoja antavat liikuntapainotteisen linjan koordinaattorit Maija Halmetniemi ja Petri Kurki. Yhteystiedot löydät Hakuohjeista.

Lahden lyseon esittelyvideo (noin 3 minuuttia)

Ohita upotus

Digitutoreiden esittelyvideo lyseon digi- ja matikkapuolesta (noin 3 minuuttia)

Ohita upotus