Hyppää sisältöön

Lahden lyseo ja Lahden lukiokoulutus esittäytyvät

Yli satavuotias Lahden lyseo on vahvasti luomassa lahtelaista ja päijäthämäläistä identiteettiä yhtenä maamme perinteikkäimmistä opinahjoista.

Tutustu Lahden lukiokoulutukseen. Alle linkitetty Lahden lukioiden hakuopas 2024 -esittelymateriaali antaa nopean yleiskuvan Lahden lukiokoulutuksesta.

 

Lahden lukioiden hakuopas 2024

Lahden lyseon esittely

Peruskoulun oppilaanohjaajat voivat tilata Lahden lyseon esittelyn 9.-luokkalaisille.

 • Esittelyt tilataan koordinaattoreilta sähköpostilla (etunimi.sukunimi@edu.lahti.fi)

  Lahden lyseon markkinointikoordinaattori Katja Paldanius ja tutorit pitävät yleisesittelyjä ja kertovat lukiossa opiskelusta.

  Liikuntapainotteisen linjan esittelyitä hoitavat linjan koordinaattorit Maija Halmetniemi ja Petri Kurki sekä tutorit. Kaikki yleislinjalle hyväksyttävät opiskelijat voivat halutessaan valita liikuntapainotteisen linjan.

  Valtakunnallisten erityistehtävälinjojen esittelyt tilataan suoraan koordinaattoreilta: urheilulinjan esittely urheilulukiokoordinaattori Ari Jaakkolalta ja matematiikka, luonnontiede ja teknologia -linjan esittely LUMATE-koordinaattori Johanna Joensuulta.

  Esittelemme mielellämme urheilulinjan ja liikuntapainotteisen linjan yhdessä peräkkäin. Näin hakijat saavat kattavan paketin lukiomme urheilu- ja liikuntamahdollisuuksista. Annamme tarvittaessa lisätietoja.

  Jos haluatte esittelyn kaikista yllämainituista, sähköpostin saajiksi on hyvä kirjoittaa kaikki yhteyshenkilöt.

 • Tutustu Lahden lyseon esittelypäivän etätilaisuuden materiaaleihin TÄSTÄ LINKISTÄ.

   

Lukiokoulutus ja ylioppilastutkinto uudistuivat

Lukioissa otettiin käyttöön uudet opetussuunnitelmat syksyllä 2021.

Kevään 2022 ylioppilastutkintouudistus koskee kokelaita, jotka aloittavat ylioppilastutkinnon suorittamisen keväällä 2022 tai sen jälkeen.

Lue lisää Ajankohtaista-kohdan linkeistä!