Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen kevään 2025 ylioppilastutkinnon kokeisiin – syksyn tulokset saapuvat 14.11.2024

Älä jätä ilmoittautumista viimeiseen päivään, jotta ehdit tehdä mahdolliset korjaukset.

LAHDEN LYSEOSSA OPISKELEVAT

Lahden lyseon opiskelijat ilmoittautuvat kevään 2025 ylioppilastutkintokokeisiin Wilmassa 15.11.–25.11.2024.
Ilmoittaudu kokeisiin täyttämällä Wilmassa ilmoittautumislomake ja lähetä ilmoittautumisen vahvistusviesti omalle opinto-ohjaajallesi. Varmista, ettet jätä ilmoittautumista viimeiseen päivään, jotta sinulla on riittävästi aikaa tehdä mahdolliset korjaukset. Lue huolellisesti myös YTL:n tiedote. Lisätietoja ja ohjausta ilmoittautumiseen saat tarvittaessa omalta opinto-ohjaajaltasi.

Syksyn 2024 ylioppilastutkintotulokset ovat nähtävissä Wilman lomakkeissa torstaina 14.11.2024.

LAHDEN LYSEOSTA, NASTOPOLIN LUKIOSTA JA SALPAUSSELÄN LUKIOSTA VALMISTUNEET 

Lahden lyseosta, Nastopolin lukiosta ja Salpausselän lukiosta valmistuneet ilmoittautuvat kevään 2025 ylioppilastutkintokokeisiin 15.11.–25.11.2024 sähköpostitse lähettämällä ilmoittautumistiedot kumpaankin sähköpostiosoitteeseen:
– mia.kuikka@lahti.fi JA
– hanna.kaijomaa@lahti.fi

NASTOPOLIN LUKION AIKUISLINJALTA JA SALPAUKSESTA VALMISTUNEET

Nastopolin lukion aikuislinjalta ja Salpauksesta valmistuneet sekä Salpauksessa tällä hetkellä opiskelevat lähettävät ilmoittautumistiedot 15.11.–25.11.2024 Salpauksen opinto-ohjaajalle osoitteeseen: tero.romakkaniemi@salpaus.fi.

Ilmoittautumisviestissä pitää olla:
1. Koe, johon osallistut.
2. Maininta, ilmoittaudutko pakolliseen vai ylimääräiseen kokeeseen.
3. Täydelliset osoitetietosi (kadunnimi, asunnon numero, postinumero ja -toimipaikka).

Saat sähköpostiisi vastauksena täytetyn ilmoittautumislomakkeen, jonka tarkastat huolellisesti. Vahvista tiedot vastaamalla viestiin, että lomakkeessa olevat tiedot ovat oikein. Tämän jälkeen ilmoittautumisesi ylioppilastutkintokokeeseen on sitova.

Ylioppilastutkintokokeista saat laskun postitse antamaasi osoitteeseen. Laskun lähettäjänä on Lahden kaupunki, Sivistyksen palvelualue. Huolehdi, ettei lasku jää huomaamatta. Jos laskua ei tule, se on kadonnut tai siinä on virheitä, ota yhteyttä Provincian laskutukseen (puh. 03 821 4019). Maksamattomasta laskusta lähetetään maksumuistutus.

Lue huolellisesti myös YTL:n tiedote.